FILORA pentru elevi
Filora
Nou! Programul de rezolvare pentru Android poate fi descărcat de la adresa Filora pentru Android.
♦ "FILORA" este aplicația de editare, rezolvare și evaluare a unor prezentări și teste, incluse în lecții desfășurate pe calculator.
♦ Programul de rezolvare utilizează testele construite de profesori.
♦ Programul de rezolvare poate fi folosit gratuit și mereu va rămâne așa. Rezolvările și rezultatele obținute pot fi cunoscute oricând.Filora - contact

Bun venit pe saitul Filora!

Aici găsești programul Filora cu care participi la lecții și rezolvi teste pe calculator cu sistem Windows Vista ori superior.
Lecțiile îți sunt date de către profesorii tăi care le construiesc. Filora ți le prezintă și te ajută să lucrezi mai ușor la calculator.
Dacă primești și teme pentru acasă trebuie să descarci programul de rezolvare și să-l instalezi pe calculatorul tău. După ce rezolvi testele îi dai rezolvările profesorului pentru a le verifica. La școală Filora este instalat doar de profesori, pentru a lucra în rețea. Acolo rezolvările tale sunt trimise direct profesorului. După ce primești verificările poți afla ce calificative (note) ai obținut.
Când nu știi cum să lucrezi cu Filora, te rog să apeși tasta F1 și să citești indicațiile din fișierul de ajutor.

♦ Descarcă aplicația numai de pe acest sait. Orice program care îți oferă instalarea gratuită a aplicației Filora poate conține viruși ori cod răuvoitor care îi poate face rău calculatorului tău.
Atentie! Atenție: Dacă ai instalat anterior aplicația completă, unele părți ale programului de rezolvare vor fi dezactivate! De aceea înainte de a instala programul de rezolvare dezinstalează aplicația completă.
♦ Descarcă programul de rezolvare apasând pe numele fișierului din chenar. Dezarhivează fișierul de instalare și urmează îndrumările de instalare.

Descărcare program rezolvare
Versiune:
Aprilie 2020 - 3.2.4.12

Cerințe pentru instalare:
- Sistem Windows Vista ori superior;
- Calculator compatibil IBM-PC, Pentium, minim 512 MB RAM;
- tastatura să includă suport și pentru limba română, astfel încât să poți scrie românește;

Filora - lecții și teste model Filora nu include teste deja construite. Din cadrul programului poți descărca lecțiile și testele folosite în decursul dezvoltării aplicației, care urmăresc în principal funcționalitatea programelor - de accea ele pot avea greșeli de conținut(!).

Programe pentru fișierele-suport Unele fișiere-suport ale lecțiilor se deschid cu programe care ar trebui să fie deja instalate în calculator:
LibreOffice, Open Office și OpenOffice For Kids sunt alternative gratuite la Microsoft Office.
Adobe Acrobat Reader
Foxit Reader
GOM Player
VLC media player
IrfanView
Copyright © 2008-2018 Ion Gheorghe