FILORA pentru profesoriCerințe pentru instalare:
- Sistem Windows Vista ori superior;
- Calculator compatibil IBM-PC, Pentium, minim 512 MB RAM;
- tastatura să includă suport și pentru limba română, astfel încât să puteți scrie românește;
♦ Descărcați Filora numai de pe acest sait. Orice program care vă oferă instalarea gratuită a aplicației poate conține viruși ori cod răuvoitor care vă poate afecta securitatea calculatorului;

♦ Programele aplicației "Filora" pot fi utilizate conform acordurilor de licență din fișierul ce însoțește aplicația.
♦ Lucrând în locații diferite și transmițând pe alte calculatoare testele realizate cu FILORA va trebui să obțineți un cont Filora prin care programele aplicației să vă identifice ca autor (coautor) al testelor și să vă acorde acces total la editarea / folosirea acestora. Funcționarea cu opțiuni extinse a programelor și folosirea doar de către dumneavoastră a numelui de editor / evaluator depinde de acest lucru. Detalii aflați prin apelarea meniului "Opțiuni\Acțiuni cont Filora..." din programul Filora Server.

Filora - contact
Instalare Filora Instalare "Filora aplicație completă":
♦ Pentru a instala ori actualiza aplicația descărcați fișierul alegând opțiunea "Run" ("Execută") și urmați îndrumările programului de instalare.
♦ În caz că antivirusul nu vă permite descărcarea fișierului de instalare descărcați-l pe cel arhivat, scanați-l cu antivirusul, deschideți fișierul arhivat și executați fișierul de instalare.
Atentie pentru elevi! Atenționare pentru elevi: Programul de rezolvare se descarcă de AICI. Instalând aplicația completă programul de rezolvare va avea o funcționare limitată!

Descărcare aplicație completă
Versiune:
Aprilie 2020 - 3.2.4.12


Filora - lecții și teste model Filora nu include teste deja construite. Din cadrul aplicației puteți descărca lecțiile și testele folosite în decursul dezvoltării aplicației, care urmăresc în principal funcționalitatea programelor - pot avea greșeli de conținut(!). Ele pot constitui surse de inspirație pentru aplicarea tehnicilor de editare.
Testele vor fi rescrise! Atenționare: Testele și lecțiile vor fi rescrise la momentul descărcării fișierului! De aceea când folosiți unul dintre acestea modificați numele său, în cazul lecțiilor direct în fereastra de editare, respectiv apelând la meniul Test/Schimbă numele... în cazul testelor

Programe pentru fișierele-suport Fișierele-suport ale lecțiilor sunt deschise cu programe care deja trebuie să fie instalate în calculator:
LibreOffice, Open Office și OpenOffice For Kids sunt alternative gratuite la Microsoft Office.
Adobe Acrobat Reader
Foxit Reader
Nero WaveEditor
GOM Player
VLC media player
IrfanView

Filora - program de rezolvare Elevilor le puteți recomanda adresa de descărcare a programului de rezolvare: http://www.filora.ro
Dacă unii dintre ei nu au conexiune la internet, pentru a distribui programul de rezolvare a testelor, descărcați următorul fișier de instalare. Îl scrieți pe un CD și-l dați spre instalare.
Descărcare program rezolvare
Versiune:
Aprilie 2020 - 3.2.4.12

Nou! Programul de rezolvare pentru Android poate fi descărcat de la adresa Filora pentru Android.
Copyright © 2008-2020 Ion Gheorghe